Tenhle recept je pro ty, kdo mají rádi špagety,
ostřejší omáčky a málo práce s přípravou. Zhruba stejnou dobu trvá
uvaření těstovin i masa, když se do toho pustíme najednou.
Co
potřebujeme: podle počtu osob - 1-2 konzervy ďábelkých toastů se
zeleninou (1 konzerva = 150g), 20-30 dkg mletého masa vepřového, ne moc
tučného, 1/2-1 cibule, 4 lžíce sladkého kečupu, sůl, špagety nebo
těstoviny, 20 dkg nastrouhaného eidamu 30%.
Těstoviny umí uvařit
asi každý, kdo ne, ten ať se podívá na sáček, tam je to určitě pro ty
konkrétní těstoviny napsané. Nedříve dáme na suchou pánev mleté maso,
pomačkáme ho na menší kousky a na mírném plameni opékáme až pustí maximum
omastku (asi 8-10 min.). Kdyby bylo omastku opravdu hodně, odstraníme ho,
většinou je ho tak akorát na opečení masa a cibule, kterou po těch 10
min. přidáme k masu. Cibuli samozřejmě nadrobno nakrájíme. Společně
opékáme asi 5 minut, zatím nesolíme ani jinak nekořeníme, protože nevíme,
jak pikantní a slané budou ďábelské toasty, záleží na výrobci. Toasty
otevřeme a přidáme k masu s cibulí, pokud je v konzervě více omastku, tak
ho odebereme, aby pokrm nebyl příliš mastný, ale to nechávám na vás a
vašich chuťových buňkách. Asi 5 minut stačí na prohřátí a spojení všech
surovin dohromady, potom přidáme 4 lžíce sladkého kečupu pro zjemnění
chuti, ochutnáme, pokud pokrm není dost slaný tak osolíme popř. opepříme
či přidáme chili, pokud je v pořádku, tak máme hotovo. Podáváme se
špagetami a s kopečkem strouhaného sýra.