Tortilové roládky





Jednoduché, rychlé, dobré, ale až druhý den. Tortilu použijte jakoukoli, světlou, tmavou, viděla jsem i červenou a náplň je také na vás. Dávám pár obrázků pro inspiraci, co jsem do rolád zatočila já. Určitě tam nesmí chybět nějaká pomazáka nebo alespoň máslo, aby se na to ostatní ingredience nalepily, jinak by vypadávaly ven. Takže je tam kombinace - pomazánkové máslo, šunka, plátkový sýr, paprika a ledový salát. Nebo pomazánkové máslo pažitkové, plátkový sýr, salát a měla jsem naložené kapie po řecku, voněly i česnekem a bylo to dohromady moc dobré. Další varianta - paštika, paprika, salát a plátkový sýr tavený, tady pozor, v teple se to roztékalo. Anebo paštika s brusinkami nebo pomazánkové máslo (to je ta napůl, měla jsem jen zbytek paštiky), šunka, plátkový sýr, salát. Zamotat, nechat v lednici v uzavřené nádobě, aby neoschlo do druhého dne, pak do toho napíchat párátka (nemusí být, když to hezky drží) a pokrájet na roládky. Teprve až druhý den tortily změknou vlivem pomazánek, první den by se vám rozsypávaly a ještě to není až tak chutné.