Jednoduché, rychlé, dobré, ale až druhý den. Tortilu použijte jakoukoli,
světlou, tmavou, viděla jsem i červenou a náplň je také na vás. Dávám pár
obrázků pro inspiraci, co jsem do rolád zatočila já. Určitě tam nesmí
chybět nějaká pomazáka nebo alespoň máslo, aby se na to ostatní
ingredience nalepily, jinak by vypadávaly ven. Takže je tam kombinace -
pomazánkové máslo, šunka, plátkový sýr, paprika a ledový salát. Nebo
pomazánkové máslo pažitkové, plátkový sýr, salát a měla jsem naložené
kapie po řecku, voněly i česnekem a bylo to dohromady moc dobré. Další
varianta - paštika, paprika, salát a plátkový sýr tavený, tady pozor, v
teple se to roztékalo. Anebo paštika s brusinkami nebo pomazánkové máslo
(to je ta napůl, měla jsem jen zbytek paštiky), šunka, plátkový sýr,
salát. Zamotat, nechat v lednici v uzavřené nádobě, aby neoschlo do
druhého dne, pak do toho napíchat párátka (nemusí být, když to hezky
drží) a pokrájet na roládky. Teprve až druhý den tortily změknou vlivem
pomazánek, první den by se vám rozsypávaly a ještě to není až tak chutné.